
publicat la 16.07.2025
publicat la 18.06.2025
publicat la 27.05.2025
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Despre mine...
Stiu, sunt de multi ani pe acest site, cred ca vreo 5-6, insa niciodata nu vorbit deschis despre mine si cred ca a venit momentul. Nu o faceam nici acum, ca nu vreau sa starnesc reactii diverse, mila, compasiune si alte cele, dar vreau sa stiti anumite probleme ca sa intelegeti de ce sunt mai...
De ce mancam oua rosii de Pasti?
Sunt mai multe variante cu privire la ouale rosii ,dar in toate inrosirea oualor este legata de jertfa Mantuitorului ,de sangele Lui sfant varsat pentru mantuirea noastra,de moartea si Invierea Lui. Iata cateva dintre aceste legende: 1.Pe cand Iisus era chinuit si rastignit,Maica Domnului...
Cateva sfaturi pentru curatenie
1.Puneti sare de bucatarie peste petele de pe aragaz ,lasati sa actioneze o jumatate de ora.Apoi indepartati sarea cu apa calduta ,iar aragazul va straluci. 2.Folositi apa amestecata cu praf de copt pentru a curata chiuveta,fie ca sunt smaltuite sau din inox. 3.Pentru a face vasele din inox...
Sfaturi pentru gatit
1.Nu aruncati fructele deteriorate sau cu coaja crapata.Inlaturati zonele vatamate,taiati-le in bucati mici si pastrati-le in congelator,in pungute.Fructele isi vor pastra vitaminele si sarurile minerale si le veti putea folosi ulterior la gatit. 2.Pentru a pastra savoarea si a preveni...
Gust si mireasma de Sarbatori
Condimetele sunt folosite de mii de ani pentru a da aroma mancarurilor,dar si pentru proprietatile lor curative.Iata in ce mancaruri le poti adauga de Craciun ,pentru un plus de savoare. CIMBRU Este folosit la branzeturi,prepararea pestelui ,pui,vita ,cartofi. La noi se foloseste...