Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Termometru cu ecran LCD
Lumanare parfumata
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 13:17
de Bucataras 8
ieri la 14:39
ieri la 14:04
ieri la 10:46
pe 13.11 la 10:35
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Constelatialeu
Bucataras
elenita 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...