Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 3 boluri Ellenge
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 20:54
de Bucataras 6
ieri la 09:08
de RODIMUR 8
pe 10.03 la 16:30
pe 10.03 la 11:07
pe 07.03 la 15:19
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
vasimur
adnia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cicilica 1
shmekheru 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...