Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
atena
Bucataras din 09.01.2013
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...
mai multe
publicat la 09.01.2013
Perna ergonomica Karll
Set de 2 recipiente pentru cereale
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 12:48
de Bucataras 6
la 09:29
de RODIMUR 8
ieri la 13:30
ieri la 10:24
pe 14.02 la 15:44
6 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
cristeena20 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabytza89 1
Teo Tomescu 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan pufos si simplu
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...