Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
atena
Bucataras din 09.01.2013
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...
mai multe
publicat la 09.01.2013
Termometru cu ecran LCD
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taburet pliabil telescopic
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 07:06
de vasimur 4
pe 05.05 la 15:08
pe 05.05 la 08:23
de Rocsi 9
pe 03.05 la 20:27
pe 02.05 la 10:06
4 comentarii
4 voturi
Rocsi
vasimur
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan pufos si simplu
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...