Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
atena
Bucataras din 09.01.2013
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...
mai multe
publicat la 09.01.2013
Placa de tocat fata-verso
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Coaster extensibil Cook Concept
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 21.03 la 15:03
pe 21.03 la 14:02
pe 21.03 la 10:21
de Retete_gustoase 1
pe 20.03 la 17:01
pe 20.03 la 16:51
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
3 voturi
Rocsi
vasimur
AndrutzaP 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ankyy 1
Georghiouadriana23 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan pufos si simplu
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...