publicat la 07.12.2013
publicat la 23.02.2013
publicat la 11.02.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Quinoa cu fructe de mare
Pentru inceput se clatesc boabele de quinoa intr-o sita cu apa rece. Se spala foarte bine, pentru ca altfel quinoa este amara. Dupa scurgere, respectand regula 1 masura de quinoa, 2 masuri de apa, o...
Sithonian Seafood - by Fireman:)... sau fructe de mare Sithoniene:)
Incepem cu caracatita : se curata prin inlaturarea osului negru( ciocul ) si a intestinelor. Se fierbe timp de 20 minute de cand incepe sa clocoteasca apa. Caracatita se va strange, iar apa se va colora in roz:) Midiile : se spala sub jet de apa. In Grecia se vindeau fara cochilie, in pungi...