publicat la 07.12.2013
publicat la 23.02.2013
publicat la 11.02.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de somon cu iaurt
Am taiat cubulete mici avocado (pe care le stropim cu doua-trei picaturi de lamaie, sa nu oxideze) si castravetele. Iaurtul se amesteca cu patrunjelul taiat fin si 2 -3 cozi de ceapa verde. Nu am folosit partea alba pentru ca nu am vrut un gust prea pregnant, ci aroma subtila de ceapa verde....
Salata de mazare - cu vitel la gratar
Mazarea si morcovul se pun la steamer, pana se inmoaie, morcovul sa fie usor crocant, apoi l-am taiat cubulete mici. Ceapa rosie am taiat-o julien subtire. Ciupercile taiate bucatele le-am inabusit in putin unt degresat (cam o lingurita), ele oricum isi vor lasa zeama, cu usturoiul...
Salată de primăvară cu ton
Toate legumele le toc marunt (eu le dau pe razatoarea Borner), doar prazul/ceapa verde le tai rondele fine. Salata se rupe si ea foarte marunt cu mana pentru a nu oxida. Se amesteca toate minunatiile de mai sus, se adauga zeama de lamaie, 2 linguri de ulei de masline extravirgin, si se papa cu...