
publicat la 17.04.2023
publicat la 11.02.2022
publicat la 09.02.2022
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Macrou prajit
Pestele ( al meu era curatat de la pescarie )se spala si se curata de oase ,se portioneaza si se aseaja pe farfurie se condimenteaza cu sare si piper ,se pune intr-un vas faina de malai se trece pestele presand bine pe ambele parti,se prajeste in ulei fierbinte pana se rumeneste foarte...
Cous-cous cu somon
Cous-cous-ul se pune in supa si o lingurita de curry intr-un castron si se acopera cu supa fierbinte, dupa ce se umfla se scoate din supa amesteca cu o lingura de ulei de masline. Intr-un vas se amesteca 2 linguri de masline, cu o lingura de vin alb,1 lingura de zeama de lamaie, caperi taiati...
Peste cu sos de rosii cherry.
Pentru inceput se pune o tigaie pe foc cu ulei si cand se incalzeste bine se pune si usturoiul ,se adauga si pestele si se acopera cu un capac,din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta.Se adauga caperi si maslinele ,sucul de rosii si se lasa in continuoare la foc potrivit pentru 15 -20...