publicat la 30.08.2017
publicat la 31.07.2017
publicat la 31.07.2017
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Paine
Faina se amesteca cu sarea,drojdia si se toarna peste apa calduta treptat. Se framanta apoi se toarna ulei de masline,incorporand amandoua linguri. Am framantat circa 10 minute,apoi am batut-o de masa de 10 ori.Se lasa la loc cald ,acoperit cu folie alimentara circa 30 de minute . I se da...
Pizza de casa
Se face aluatul si se lasa la dospit cam 30 de minute. Dupa ce a crescut aluatul se intinde si se pune in tava si se face o pasta din oregano,busuioc,sare,piper ,lingura de ulei de masline,pasta de tomate. Se pune sunca rupta bucati,ciupercile spalate si feliate,porumbul,ouale . Se baga...
Pizza de casa quatro stagioni
Se pregateste aluatul de pizza si se lasa la crescut minim 30 de minute. Intre timp cat creste aluatul, feliem salamul,sunca,ardeiul,mozzarela. Cascavalul il dam pe razatoarea mare. Tava o ungem cu unt ,intindem aluatul si ungem cu pasta de tomate bine omogenizata cu uleiul si...
Pizza
Pentru aluat punem apa calduta cu cele 2 lingurite de zahar si drojdia la crescut timp de 15 minute. Dupa ce au trecut cele 15 minute, intr-un bol punem faina, sarea si amestecul de drojdie si uleiul si omogenizam cu o lingura de lemn apoi cu mainile se framanta. Se lasa la crescut 30...