Desert cheesecake Twix

de Aletta in Prajituri, 30 Aug 2017 | 4492 vizualizari

 

Deja stiti cat de mult imi plac cheesecake-urile si prin urmare mereu caut sa fac unul diferit . Si asa am gasit blog-ul unei desavarsite patisere din Londra, Jane's Pattisserie, acolo am gasit foarte multe retete de cheese si nu numai.

 

INGREDIENTE

Blatul de biscuiti:

  • 300 g biscuiti digestivi
  • 150 g unt

Compozitia:

  • 500 g crema de branza (Goldessa sau Philadelphia)
  • 300 ml frisca lichida naturala
  • 200 g twix
  • 200 g ciocolata de lapte
  • esenta de vanilie
  • 10 g gelatina
  • 100 g zahar pudra

Ornat:

  • 4 buc twix
  • optional frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake Twix:

1) Am inceput prin a da biscuitii prin blender. I-am amestecat cu untul topit si am asezat compozitia intr-o tava de 20 cm si am dat la frigider.

2) Crema de branza se mixeaza cu zaharul pudra, se adauga si frisca lichida si se mai bate cu mixerul putin. Se adauga ciocolata topita la bain -marie sau la microunde cateva secunde . Dupa acest pas , gelatina se pregateste conform instructiunulor, o gelatina de 10 g se amesteca cu 100 ml apa si se lasa pana se ingroasa, apoi se topeste la bain-marie , se adauga in compozitia de mai sus, se amesteca bine. Se adauga bucati de twix .

3) Se varsa in forma noastra cu biscuiti si se da la frigider minim 4-5 ore.

4) Se decoreaza cu bucati tocate de twix si moate de frisca.

 

TIPS-URI

1

bucatile de twix se topesc in compozitie si rezulta ceva minunat gustului.

2

twix-ul se poate inlocui cu snickers, mars sau alta ciocolata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Twix" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]