AnAmAryAnA

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 15.02.2012

RETETE6
PRIETENI16
Retete / Mancaruri cu carne

Vita Wellington

In Vita la 23 Mar 2013

Incepem cu bucatile de carne pe care le condimentam cu sare si piper(sau ce va place)si le punem la prajit cu o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta.Le prajim bine pe toate,toate partile sa ne asiguram ca se vor inchide toti porii bine.Cand sunt gata rumenite le scoatem pe o...

Pulpe la gratar cu garnitura de orez cu legume

In Pui la 23 Mar 2013

Condimentam pulpele si le punem pe gratar. Punem ceapa la calit, inclusiv ceapa verde, apoi adaugam pe rand ciupercile si ardeiul taiate cuburi si orezul. Lasam cateva secunde orezul sa se calesca sa i se inchida porii, apoi adaugam apa sa se acopere. Adaugam mararul tocat marunt si condimentam...

Rulada de carne cu ardei agro-dolce

In Pui la 18 Mar 2013

Mai intai condimentam carnea cu sare,piper,cimbru si usturoi pisat bine sa se amestece aromele. Punem 2 oua la fiert si le fierbem tari. Ardeii ii taiem fasii subtiri si ii punem in tigaie la calit cu capacul pus.Cand sunt gata se scot si se face sosul agro-dolce...adica:in uleiul din...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 01.04.2013

Prajitura "Mamaliga Dulce"

publicat la 23.03.2013

Vita Wellington

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]