Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Placa de tocat fata-verso
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Unghiera BISALUO
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 14:52
la 13:28
de Bucataras 6
la 10:54
la 08:13
de oanapl 8
ieri la 18:45
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
mihaelalalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
C_Luana_M 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....