Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Pensula de patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:13
ieri la 07:17
pe 23.06 la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
pe 20.06 la 17:21
de Rocsi 9
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
Andrews 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
thathyanna 1
azyrra 1
anca_bc 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....