“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza calita cu kaizer
Preparare Varza calita cu kaizer Taiem varza fideluta si o frecam cu sare. Curatam morcovul si il dam pe razatoarea mica. Rosiile le decojim si le taiem marunt. Kaizerul il taiem cubulete. Punem kaizerul la calit cu putin ulei. Dupa ce se caleste putin, adaugam morcovul ras, iar apoi rosiile...
Salata de fructe
Preparare Salata de fructe: Capsunile se spala, si se taie cubulete. Portocala se curata de coaja, se desprind feliile si se taie in 3-4 fiecare bucata. Boabele mai mari de struguri se taie feliute, iar cele mai mici se lasa intregi. Bananele se cojesc si se taie pe lung, iar apoi se...
Piept de pui cu sunca si cascaval
Preparare Piept de pui cu sunca si cascaval Pieptul de pui se taie, pe rand, astfel incat sa obtinem 2 bucati mari si subtiri de carne (daca sunt mai groase, se bat cu ciocanul de carne). Se condimenteaza cu delicat si piper. Pe fiecare bucata se aseaza cate 3 felii de sunca si 2 felii de...
Tort cu mousse de ciocolata
Preparare tort cu mousse de ciocolata : Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga treptat cate o lingura de apa. Separat se amesteca faina, cacao si praful de copt si se adauga cate putin peste galbenusuri. Albusurile se bat spuna separat si se adauga peste compozitia...