Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 13.03.2016
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...
publicat la 13.03.2017
publicat la 28.11.2016
Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.
Voturi:27
Voturi:43
Voturi:40
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:44
ieri la 08:05
pe 09.09 la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
Bucataras
stratulatgeorgiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crinutz 1
hashul 1
angy2007 1
MirelaGrigore 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ceai de patrunjel
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...