Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Vaslui
Bucataras din 08.01.2015
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...
mai multe
publicat la 08.01.2015
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Perie de pantofi
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 17:50
de Bucataras 8
la 15:17
la 07:35
ieri la 08:31
pe 15.10 la 10:04
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
oanapl
RODIMUR
florinald0809
AndreaE 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisss 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bomboane Raffaello
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...