Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Unghiera BISALUO
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:59
ieri la 09:49
ieri la 09:30
pe 28.11 la 10:07
pe 27.11 la 10:46
de oanapl 7
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
loredanaudrescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...