Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Viitorul tau depinde de visele tale. DECI - nu pierde timpul, du-te si te culca.
Termometru cu ecran LCD
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 4 pahare de whisky
Perna ergonomica Karll
Taietor de pizza
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:58
la 09:43
la 09:26
ieri la 08:12
de Retete_gustoase 1
pe 07.05 la 17:11
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
5 voturi
Lau
MotanLaOale
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...