Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 250 forme pentru briose
Tava pentru servire Jalz Jalz
Perie de pantofi
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 12:57
de oanapl 7
ieri la 20:58
ieri la 20:07
ieri la 18:56
de Constelatialeu 9
pe 24.01 la 20:30
de Panacris 9
8 comentarii
de Bucataras 6
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
Andreea Baraboi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pansy1 1
iullianna 1
danis 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...