Rita Ilies

1

Bucataras
incepator

Maramures

Bucataras din 12.12.2013

RETETE159
PRIETENI131
Retete / Mancaruri de post

Mancare de post- naut in stil oriental

In Mancaruri de post la 12 Noi 2015

   Într-o tigaie am pus prazul tăiat rondele, morcovul, stafidele și grăsimea. Am condimentat, am acoperit cu un capac și am lăsat la foc mic 2-3 minute să se înnăbușeasca. Am adăugat zeama de legume.    Peste legumele înnăbușite am răsturnat...

Mâncare de fasole verde și praz

In Mancaruri de post la 1 Apr 2015

Pentru început am tăiat prazul julien iar morcovii i-am tocat mărunt ( se pot da și pe răzătoare. Le-am stropit cu zeama de lămâie și ulei, apoi le-am sotat 1-2 minute. Am tăiat ardeiul roșu și l-am adăugat împreună cu fasolea în tigaie. Am potrivit...

Chiftele din soia în crustă de susan

In Mancaruri de post la 1 Apr 2015

Am fiert soia timp de 10 minute în apă cu sare apoi am pus-o într-o strecurătoare și am răcit-o sub un jet de apă. Am stors-o bine în mână și am pus-o într-un castron. Am cernut cele 3 linguri de făină, apoi am adăugat verdeața, uleiul și apa minerală....

Reteta de Supa crema de spanac, un deliciu aromat si plin de vitamine

In Mancaruri de post la 9 Ian 2014

Cum se prepara Reteta de Supa crema de spanac, un deliciu aromat si plin de vitamine: Ceapa și usturoiul de călesc puțin, apoi se adaugă cam 250 ml de apă caldă și puțină sare. Se taie morcovul în felii subțiri, iar cartofii în cuburi mici, apoi îi adăugăm...

Salată arlechin

In Mancaruri de post la 3 Ian 2014

   Fierbeți orezul pur și simplu în 400 ml de apă ( orezul arlechin fierbe cam 20-30 de minute ). Adăugați sarea. Cu 10 minute înainte de fi fiert adăugați semințele de mei.    Rucola se spală, se usucă și se amestecă cu restul ingredientelor....

Sarmale cu păsat și ciuperci

In Mancaruri de post la 18 Dec 2013

   Frunzele de varză se opăresc în apă cu oțet și sare. Li se taie nervura principală sau se bat ușor cu un ciocan pentru carne.    Ceapa se călește, se adaugă morcovul ras pe răzătoarea de mere, apoi gogoșarii și ciupercile tăiate cuburi. Se acoperă cu...

Prăjitură cu foi cu bulion și budincă de griș

In Mancaruri de post la 18 Dec 2013

   Ingredientele lichide se amestecă bine cu zahărul. Se adaugă bicarbonatul stins cu puțină zeamă de lămâie, apoi făina cernută și scorțișoară. Frământăm bine până ce vom obține un aluat compact.    Împărțim aluatul obținut...

Fursecuri Hello Kitty cu ghimbir

In Mancaruri de post la 16 Dec 2013

   Făina, cacaoa, praful de copt și bicarbonatul se cern într-un vas. Se amestecă ușor pentru a le omogeniza.    Dulceața, uleiul, ghimbirul și sarea se mixează în alt vas. Se adaugă și zahărul, iar apoi, treptat mixul de făină și cacao.  ...

Basmati cu spanac și hrișcă

In Mancaruri de post la 12 Dec 2013

Orezul se spală bine și se lasă să se scurgă apa. Între timp, ceapa se taie mărunt și se călește în uleiul de palmier. Se adaugă orezul , apoi o cană și jumătate cu apă nu foarte rece. Când orezul este aproape fiert se adaugă condimentele și spanacul,...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]