publicat la 18.04.2016
publicat la 17.04.2016
publicat la 17.04.2016
Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!
Bucataras.ro
[email protected]
Salată caldă de orez cu leurdă și porumb
Am pus orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe ambalaj. De regulă, acest orez este fiert când apa se evaporă complet. Între timp am sotat apio și arpagicul. Am adăugat leurda, mazărea, porumbul și peperoncino iar mai...
Salată de fasole albă
De regulă când fierb fasolea, fierb suficientă încât să-mi ajungă să pun din ea și la congelator în vreo două pungi. Asta mă scutește de veșnicul ritual în care trebuie să hidratez fasolea și s-o fierb, totuși, destul de mult timp. Vă recomand și vouă...
Shaorma... cu sănătate! :)
Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi am aranjat salata și spanacul deasupra ( eu le-am spălat și le-am dat prin centrifuga pentru verdețuri ). Am continuat cu feliile de castraveți, fâșiile de ardei gras,...
Salată de ton cu brânzeturi și semințe
Prima dată spălăm bine salata, apoi o uscăm în centrifuga ( puteți s-o uscați și folosind șervețele ). Apoi o rupem ( ar fi indicat să n-o tăiem pentru că lama cuțitului o va oxida ). Am strecurat tonul iar apoi l-am răsturnat peste salată. Am adăugat semințele,...
Salată de paste cu semințe
Într-o cratiță cu apă clocotită și sare, punem la fiert pastele. Rădăcinoasele se dau pe răzătoarea mare, iar ardeii se taie fâșii. Se pun într-un castron generos și se stropesc cu puțină lămâie. Peste ele adăugăm porumbul, semințele și puțină sare....
Salată cu de toate :)
După cum v-ați dat seama, salata se spală bine și se usucă. Ouăle se fierb tare, iar pâine se prăjește. :) Se adaugă toate ingredientele într-un castron și se servesc, eventual, cu sos de avocado preparat în casă. :) E am făcut și-un suc...