Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Ai sansa de a beneficia de circumstante favorabile, chiar de e a obtine beneficii sau de a primi daruri
Voturi:51
Voturi:49
Voturi:29
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:24
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de vasimur 4
pe 21.11 la 11:23
de Adele 4
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Rocsi
Lau
Panacris
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Varză tocată murată la borcan
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...