![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 24.01.2015
publicat la 18.11.2013
publicat la 18.11.2013
Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.
Bucataras.ro
[email protected]
Dovlecel gratinat cu mozzarella (Reteta Turul Frantei Eurosport 2013)
Reteta, asa cum au dat-o comentatorii Eurosport Romania: “ Ingrediente: 3 dovlecei 2 bucăţi de mozzarella proaspătă ulei de măsline sare şi piper alb Preparare: Încălziţi cuptorul la 200° C. Curăţaţi dovleceii,...
Mancare de bame cu carne de pui
Curatati morcovul si cepele, taiati coditele bamelor, dar nu prea adanc, ca sa nu le crestati pentru ca vor iesi semintele la fiert. Secretul este sa ramana intregi. Puneti la calit intr-o craticioara, in ulei, morcovul feliat si ceapa taiata pestisori. Dupa cateva minute, adaugati bamele...
Coronita din vinete cu legume si soia la cuptor
Curatati dovleceii si vinetele de coaja, taiati-le felii de ~7-8 mm grosime si condimentati-le cu sare, piper si condimente pentru friptura. Tocati marunt cepele, pastarnacul, telina, morcovul si ardeiul. Intr-o tigaie antiaderenta caliti in uleiul de masline feliile de vinete si de dovlecei,...
Țușpais de dovlecei cu praz
Curatati dovleceii, ceapa, morcovul si taiati ceapa marunt, morcovul feliute subtiri, dovleceii feli mai grosute. Prazul se curata de mustati si frunze palite si se taie felii subtiri. Puneti totul la calit in ulei intr-o craticioara. Dupa 5-6 minute adaugati rosiile curatate de pielite si...