Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Taietor de pizza
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
pe 20.06 la 17:21
pe 20.06 la 15:26
pe 20.06 la 11:30
3 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
3 voturi
vasimur
Bucataras
RODIMUR
gratziela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Madlen 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...