Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Set de 250 forme pentru briose
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Unghiera BISALUO
Set de 4 pahare de whisky
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:59
de Bucataras 8
la 08:30
la 08:26
la 08:22
ieri la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
elucubratiiculinare 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AndreeaLipo 1
khryss18 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...