Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Cantar digital pentru bucatarie
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 20:34
de Retete_gustoase 1
la 16:12
la 13:24
de Bucataras 6
la 10:52
de bucatarasa 1
pe 30.11 la 18:08
de oanapl 7
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
RODIMUR
danas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...