Spalam pipotele si le curatam de impuritati. Desfacem conserva de ciuperci, aruncam lichidul din cutie si clatim ciupercile in apa rece.
Spalam legumele si le curatam: indepartam mustatile si primele frunze de la ceapa, cotorul ardeiului si primul strat de la morcov.
Tocam marunt...
Am pus in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune un piept si doua pulpe intregi de pasare de curte peste care am adaugat doi litri de apa .
Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis, avand grija sa fie si supapa inchisa.
Am pornit aparatul pe...
Pestele se curata de solzi si mate si se portioneaza rondele (coada si capul le pastram pentru ciorba).
Spalam ceapa si o tocam marunt. Daca folosim rosii proaspete le vom spara si pe acestea; eu am avut congelate si le-am folosit direct in mancare, fara a le decongela in...
Am pus in vasul Crock- Pot-ului Express pulpele de pasare portionate (2 ciocanele si 2 pulpe superioare) .
Am pus apa doar cat sa acopere bucatile de carne .
Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija ca si supapa sa fie inchisa.
Am...
Am pus in vasul CrockPot-ului Express pieptul de gaina portionat si cca doi litri de apa.
Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija sa fie si supapa inchisa.
Am pornit aparatul pe programul Poultry ( 15 minute ), timp in care m-am ocupat de...
Orez cu pipote si legume, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Spalam pipotele si le curatam de impuritati. Desfacem conserva de ciuperci, aruncam lichidul din cutie si clatim ciupercile in apa rece. Spalam legumele si le curatam: indepartam mustatile si primele frunze de la ceapa, cotorul ardeiului si primul strat de la morcov. Tocam marunt...
Pilaf cu supa de pasare, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Am pus in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune un piept si doua pulpe intregi de pasare de curte peste care am adaugat doi litri de apa . Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis, avand grija sa fie si supapa inchisa. Am pornit aparatul pe...
Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Pestele se curata de solzi si mate si se portioneaza rondele (coada si capul le pastram pentru ciorba). Spalam ceapa si o tocam marunt. Daca folosim rosii proaspete le vom spara si pe acestea; eu am avut congelate si le-am folosit direct in mancare, fara a le decongela in...
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Am pus in vasul Crock- Pot-ului Express pulpele de pasare portionate (2 ciocanele si 2 pulpe superioare) . Am pus apa doar cat sa acopere bucatile de carne . Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija ca si supapa sa fie inchisa. Am...
Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Am pus in vasul CrockPot-ului Express pieptul de gaina portionat si cca doi litri de apa. Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija sa fie si supapa inchisa. Am pornit aparatul pe programul Poultry ( 15 minute ), timp in care m-am ocupat de...