Falafel (de post)

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 15 Noi 2010 | 11626 vizualizari

 

O reteta aromata si delicioasa, de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel tocat
  • 1 lingurita chimen macinat
  • o felie de paine
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Falafel (de post):

Teoretic falafelul e doar cu naut, dar eu aveam o conserva de amestec de fasole si naut de la Mega si am folosit-o pe asta.

Am sfaramat fasolea, am amestecat-o cu o ceapa mica tocata marunt, 2 catei de usturoi rasi, o legatura de patrunjel tocat, o lingurita de chimen macinat (sau il puteti zrobi intr-un mojar), o felie de paine inmuiata in apa si o lingura de faina (+ sare, piper, niste ardei iute tocat for an extra kick). Am format chiftelute rotunde, le-am dat prin pesmet, ca sa fie mai crocante, si le-am prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Falafel (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Falafel cu salata tabouleh