Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Placa de tocat fata-verso
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 13:34
de Bucataras 6
la 10:50
ieri la 09:14
de Catalina L 8
pe 12.05 la 20:55
pe 12.05 la 20:45
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...