Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.09.2013
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...
mai multe
publicat la 26.09.2013
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 recipiente pentru cereale
Tava pentru servire Jalz Jalz
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 17:50
de Bucataras 8
ieri la 15:17
ieri la 07:35
pe 16.10 la 08:31
pe 15.10 la 10:04
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
vasimur
KramerMariana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu gem
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...