Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Borgo D'ale
Bucataras din 18.11.2011
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...
mai multe
publicat la 22.11.2011
Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:07
la 10:53
de oanapl 8
ieri la 20:13
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Adele
oanapl
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada festiva
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...