Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 incaltatoare
Set de 10 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:10
ieri la 09:49
pe 14.07 la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
ralu_ca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminita79 1
cristiefect 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...