Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:30
Voturi:58
Unghiera BISALUO
Taietor de pizza
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 4 pahare de whisky
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 17:54
de RODIMUR 8
ieri la 00:41
de Bucataras 8
pe 03.10 la 14:07
pe 03.10 la 11:46
pe 03.10 la 08:54
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Bucataras
Rocsi
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...