Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:30
Voturi:58
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 250 forme pentru briose
Lumanare parfumata
Set de 10 forme pentru briose
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:41
ieri la 09:10
de RODIMUR 8
pe 05.09 la 16:21
de vasimur 4
pe 05.09 la 15:43
pe 04.09 la 17:53
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
theodora 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataras Anca 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...