Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:30
Voturi:58
Ciocan pentru carne
Taietor de pizza
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Taburet pliabil telescopic
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:58
ieri la 09:43
ieri la 09:26
pe 08.05 la 08:12
de Retete_gustoase 1
pe 07.05 la 17:11
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
5 voturi
Lau
MotanLaOale
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...