Zarzavatul se curata; ceapa se taie fin, patrunjelul si telina se taie cubulete, morcovul se rade pe razatoarea cu gauri mici. Se pune pe foc o oala cu 5 litri de apa. Carnea tocata se amesteca...
Spalam pieptii de pui si-i taiem in jumate pe lungime. Facem un buzunar in cea mai groasa parte a pieptului de pui, chiar in mijlocul pieptului (vezi video). Zdrobim branza de capra cu o fruculita,...
Blatul il facem de azi pe maine ca sa aiba timp sa se raceasca ,sa.l putem taia cat mai bine.Asa procedez eu de obicei dar se poate face si in aceiasi zi.
Intr-un bol mixam ouale cu zaharul(pe...
Se taie carnatii preparati in prealabil, in rondele si se imprastie rondelele pe intreaga suprafata a unei tigai antiaderente, fara a unge tigaia cu grasime.
Se pune tigaia pe foc mediu pana incep...
Se pune apa cu 1 lingurita sare la fiert.
Se adauga 1 lingura de malai, se amesteca bine si se lasa sa dea in fiert.
Apoi se adauga restul de malai in ploaie, mestecand cu telul pana se...
Se sparg ouale intr-un vas, se adauga peste ele sare si zahar si se mixeaza pana se dilueaza zaharul.
Apoi se adauga laptele, apa minerala, esenta si treptat faina cernuta impreuna cu praful de...
Drojdia se pune la dospit la in 100 ml apa calduta amestecata cu zaharul.
Intr-un bol, se amesteca faina cu sarea.
Drojdia dospita se toarna peste faina si se amesteca usor...
Carnea se spala si se portioneaza.
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.
Ceapa se pune in ulei incins pana devine sticloasa.
Se adauga carnea si se prajeste cateva minute pe ambele parti...
Margarina se amesteca cu zaharul pana se obtine un amestec omogen, apoi se adauga oul si faina si se amesteca.
Aluatul se pune pe masa si se framanta repede, apoi se inveleste intr-o folie si se...
Pentru astazi am ales
Ciorba de perisoare
Zarzavatul se curata; ceapa se taie fin, patrunjelul si telina se taie cubulete, morcovul se rade pe razatoarea cu gauri mici. Se pune pe foc o oala cu 5 litri de apa. Carnea tocata se amesteca...
Piept de pui umplut cu branza de capra (reteta video)
Spalam pieptii de pui si-i taiem in jumate pe lungime. Facem un buzunar in cea mai groasa parte a pieptului de pui, chiar in mijlocul pieptului (vezi video). Zdrobim branza de capra cu o fruculita,...
Tort cu crema de ciocolata neagra
Blatul il facem de azi pe maine ca sa aiba timp sa se raceasca ,sa.l putem taia cat mai bine.Asa procedez eu de obicei dar se poate face si in aceiasi zi. Intr-un bol mixam ouale cu zaharul(pe...