Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi

de Tabita _ in Porc, 16 Iun 2013 | 4941 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa, pregatita deseori in zona.

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 200 g spätzle
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi:

Carnea se spala si se portioneaza.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Ceapa se pune in ulei incins pana devine sticloasa.

Se adauga carnea si se prajeste cateva minute pe ambele parti la foc mare. Se stinge cu bere. Se adauga sare, piper, condimente. Se acopera cu apa fierbinte cam cu 2 degete peste nivelul carnii si se fierbe in continuare la foc mic pentru aproximativ 1 ora sau cand carnea este fiarta.

Se adauga pasta de tomate. Apoi se adauga spätzle si se mai lasa inca 5 minute.

Intre timp, cartofii se curata se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.

Se presara patrunjel si se servesc alaturi de carne si spätzle.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Tabita _ 1

25.06.2013, 23:38

Da, Gabriela, sunt nemtesti, dar se prepara si in Austria.

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 18:59

Super!

Tabita _ 1

24.10.2013, 19:10

Multumesc Krysty

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie