Foile cu cacao Pentru foile cu cacao se cerne faina, praful de copt, cacaua si zaharul pudra, se adauga untul moale si taiat cubulete si 2 linguri de lapte. Daca este necesar se mai adauga o lingura de lapte. Aluatul obtinut se imparte in doua parti egale si se intind doua foi egale. Pana am...
Foi: Intr-un bol se amesteca apa minerala, uleiul, zaharul, coaja rasa de portocala si invartim usor cu un tel, pana se topeste putin zaharul.
Faina si praful de copt se cern, apoi incepem sa punem treptat peste lichid, pana obtinem o bila de aluat omogena , trebuie sa fie ca si...
Desert prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie
Foile cu cacao Pentru foile cu cacao se cerne faina, praful de copt, cacaua si zaharul pudra, se adauga untul moale si taiat cubulete si 2 linguri de lapte. Daca este necesar se mai adauga o lingura de lapte. Aluatul obtinut se imparte in doua parti egale si se intind doua foi egale. Pana am...
Desert prajitura cu mere si crema de vanilie
Foi: Intr-un bol se amesteca apa minerala, uleiul, zaharul, coaja rasa de portocala si invartim usor cu un tel, pana se topeste putin zaharul. Faina si praful de copt se cern, apoi incepem sa punem treptat peste lichid, pana obtinem o bila de aluat omogena , trebuie sa fie ca si...