SanatateAcasa

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.01.2012

RETETE70
PRIETENI20
Retete / Peste

Lamai umplute cu ton

In Ton la 24 Mai 2012

Se scurge un pic tonul de sos, dar o mica parte se pastreaza. Se spala lamaile, se taie pe din doua, iar la codite se taie de asa maniera incat sa stea pe farfurie. Se inlatura miezul  folosindu-se o lingura. Se spala ceapa verde si se toaca marunt partea verde. Se spala rosiile, se taie...

Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi

In Pastrav la 29 Apr 2012

Pestele se curata de solzi. I se inlatura intestinele, branhile. Se spala bine cu apa rece, mai ales burta. Intre timp, se pregateste sosul din: 2 lingurite de ulei, sucul de la o lamaie, sare, piper macinat si 2 catei de usturoi zdrobiti. Se amesteca bine ingredientele. Se stropeste pestele....

Salata de macrou afumat

In Peste la 18 Feb 2012

Pestele afumat se taie in bucati mari si se tropeste cu suc proaspat de lamaie si se da deoparte. Intre timp se taie legumele in bucati mari, se amesteca, respectiv ardeiul, ceapa si ardeiul capia. Lamaia se taie in felii. Frunzele de salata verde se spala cu apa rece, se sterg cu un servet...

Salata de ton cu hrean

In Peste la 18 Feb 2012

  Mod de preparare Rosia se spala. Se taie in rondele. Lamaia se spala si ea, se taie in rondele. Hreanul se taie in bucatele mici. Frunzele de salata se spala, se usuca cu servet uscat. Pestele se scurge de ulei, dar nu de tot. Se stropeste cu suc proaspat de lamaie, dupa preferite....

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 08.06.2012

Salata de conopida

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]