SanatateAcasa

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.01.2012

RETETE70
PRIETENI20
Retete / Pizza

Paine de casa

In Piine la 18 Mar 2012

Se paseaza cubul de drojdie si se adauga putina sare. Se amesteca pana ce se obtine un lichid omogen. Se adauga apoi apa si, putin cate putin, se varsa faina. Faina nu se adauga toata odata, ci treptat, si se amesteca. Se framanta bine aluatul. Aluatul trebuie sa fie foarte bine framanatat....

Paine din faina de secara cu tarate

In Piine la 12 Feb 2012

Se amesteca sarea cu drojdia, pana ce se face lichida. Se adauga apa, taratele si se presara putina faina. Se adauga faina treptat si se framanta. Aluatul se bate bine ca se fie omogen, sa nu faca cocoloase si sa creasca uniform. Cand a intrat toata faina si coca este framantata bine, se lasa...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 08.06.2012

Salata de conopida

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Lumina are o viteza mai mare decat sunetul. De aceea unii oameni iti vor parea sclipitori pana deschid gura.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]