Paine din faina de secara cu tarate

de SanatateAcasa in Piine, 12 Feb 2012 | 4413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 800 de grame de faina de secara,
  • 200 ml de apa calduta,
  • 1 cub de drojdie,
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 cana cu tarate de grau.

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine din faina de secara cu tarate:

Se amesteca sarea cu drojdia, pana ce se face lichida. Se adauga apa, taratele si se presara putina faina. Se adauga faina treptat si se framanta. Aluatul se bate bine ca se fie omogen, sa nu faca cocoloase si sa creasca uniform.

Cand a intrat toata faina si coca este framantata bine, se lasa la dospit, la cald, intre timp se incalzeste cuptorul. Coca se pune intr-o forma de copt, tapetata in prealabil cu faina. Se lasa la foc mare pana se rumeneste. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine din faina de secara cu tarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_gabytza 1

13.02.2012, 13:54

place

Angelina_Elena 1

13.02.2012, 15:22

painica de casa e delicioasa

iry-gabriela 1

13.02.2012, 16:37

buna painica

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de secara