Paine din faina de secara cu tarate

de SanatateAcasa in Piine, 12 Feb 2012 | 4773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 800 de grame de faina de secara,
  • 200 ml de apa calduta,
  • 1 cub de drojdie,
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 cana cu tarate de grau.

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine din faina de secara cu tarate:

Se amesteca sarea cu drojdia, pana ce se face lichida. Se adauga apa, taratele si se presara putina faina. Se adauga faina treptat si se framanta. Aluatul se bate bine ca se fie omogen, sa nu faca cocoloase si sa creasca uniform.

Cand a intrat toata faina si coca este framantata bine, se lasa la dospit, la cald, intre timp se incalzeste cuptorul. Coca se pune intr-o forma de copt, tapetata in prealabil cu faina. Se lasa la foc mare pana se rumeneste. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine din faina de secara cu tarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]