Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 06.03.2014
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...
publicat la 12.03.2018
Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.
Voturi:55
Voturi:42
Voturi:38
In cont 10
Suport pentru ustensile de bucatarie
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Set de 2 incaltatoare
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:54
de Retete_gustoase 1
ieri la 20:20
ieri la 09:45
de Rocsi 9
pe 11.03 la 20:54
pe 11.03 la 09:08
5 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
oanapl
adriana65 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mirela Suba 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pizza de casă
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...