Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Ciorogarla
Bucataras din 29.03.2013
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...
mai multe
publicat la 29.03.2013
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:04
pe 14.10 la 08:35
pe 13.10 la 08:11
de Constelatialeu 9
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
MotanLaOale
Bucataras
dakris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RoXx 1
crisselich 1
alinaww 1
madlena 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu zmeura si piscoturi
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...