Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Ciorogarla
Bucataras din 29.03.2013
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...
mai multe
publicat la 29.03.2013
Set de 10 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 teluri Kasahome
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:55
ieri la 10:32
pe 20.05 la 10:36
pe 19.05 la 10:43
pe 16.05 la 15:38
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
-Licurici- 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
xana 1
Ligia34 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu zmeura si piscoturi
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...