Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.
In cont 73
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Ciocan pentru carne
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:38
de RODIMUR 8
ieri la 15:33
ieri la 12:01
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
vero_closca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.