Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.
In cont 73
Lumanare parfumata
Cantar digital pentru bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Taietor de pizza
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 16:30
de Bucataras 6
la 11:07
pe 07.03 la 15:19
pe 07.03 la 14:38
pe 07.03 la 11:02
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Bucataras
amalia01 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Laci 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.