Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.
In cont 73
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 teluri Kasahome
Pensula de patiserie
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:05
ieri la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
Bucataras
vasimur
stratulatgeorgiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crinutz 1
hashul 1
angy2007 1
MirelaGrigore 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.