
publicat la 18.01.2020
publicat la 18.01.2020
publicat la 18.01.2020
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Somon cu spanac in crusta de foietaj
Fileurile de somon se curata de piele si apoi se portioneaza in 3 bucati fiecare. Se condimenteaza cu sare si piper. Spanacul se pune intr-o cratita in care am topit putin unt si se soteaza. Adaugam usturoiul pisat si condimentam cu sare si piper. Lasam pana cand scade tot lichidul si apoi...
Salau cu orez si naut
Pestele curatat de solzi si intestine se fileteaza.Se lasa cu piele.Portionam apoi bucatile de peste(eu le-am taiat in jumatate. Se sareaza si pipareaza si se lasa cateva min dupa care se pune la prajit in tigaia incinsa in putin ulei.Prajim pestele pe partea cu pielea prima data si apoi il...