Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Toplita
Bucataras din 24.04.2012
Se pune tonul , scurs de ulei, intr-un bol si se freaca cu margarina pana ce devine o pasta. Se adauga ceapa tocata marunt, condimentele, dupa gust, zeama de lamaie. Se serveste cu paine prajita.
publicat la 10.05.2014
publicat la 09.05.2014
Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată
Voturi:27
Voturi:39
Voturi:13
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:58
ieri la 09:43
ieri la 09:26
pe 08.05 la 08:12
de Retete_gustoase 1
pe 07.05 la 17:11
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
5 voturi
Rocsi
vasimur
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pasta de ton
Se pune tonul , scurs de ulei, intr-un bol si se freaca cu margarina pana ce devine o pasta. Se adauga ceapa tocata marunt, condimentele, dupa gust, zeama de lamaie. Se serveste cu paine prajita.