Pasta de ton

de Alexandra Elena in Ton, 29 Dec 2013 | 11688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve , mici, de ton
  • o ceapa mica
  • 3-4 linguri margarina
  • sare, piper
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

 Se pune tonul , scurs de ulei, intr-un bol si se freaca cu margarina pana ce devine o pasta. Se adauga ceapa tocata marunt, condimentele, dupa gust, zeama de lamaie.

Se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

babi5 1

29.12.2013, 14:15

simona72 1

29.12.2013, 17:55

Ina 1

29.12.2013, 18:57

imi place mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu ceapa rosie