Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2014
Se amesteca grisul cu zaharul tos si ouale, apoi se adauga esenta de rom si pliculetul de zahar vanilat. Se stinge lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o cescuta de smantana, apoi se amesteca cu compozitia. Intre timp se incinge cuptorul. Se...
mai multe
publicat la 07.02.2014
Pensula de patiserie
Suport pentru ustensile de bucatarie
Unghiera BISALUO
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 250 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 13:17
de Bucataras 8
ieri la 14:39
ieri la 14:04
ieri la 10:46
pe 13.11 la 10:35
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Constelatialeu
Bucataras
elenita 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu gris si cereale Lion sau nuci
Se amesteca grisul cu zaharul tos si ouale, apoi se adauga esenta de rom si pliculetul de zahar vanilat. Se stinge lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o cescuta de smantana, apoi se amesteca cu compozitia. Intre timp se incinge cuptorul. Se...