Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
barlad
Bucataras din 07.02.2013
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...
mai multe
publicat la 11.02.2013
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Suport pentru ustensile de bucatarie
Ciocan pentru carne
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 13:57
de laura_n 7
la 13:33
de Constelatialeu 9
ieri la 17:50
ieri la 15:17
ieri la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
laura_n
Bucataras
vasimur
KramerMariana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Eclere
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...