Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2013
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...
publicat la 10.10.2014
publicat la 29.01.2014
publicat la 24.02.2013
In cont 2
Lumanare parfumata
Cantar digital pentru bucatarie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:38
ieri la 15:23
ieri la 10:58
pe 15.05 la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
6 comentarii
de oanapl 8
5 comentarii
de Catalina L 8
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
felix13
RODIMUR
vasimur
laura_n 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatarimcudiana 1
ingelasha24 1
Magdalena17 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de pui cu sfelcă roșie
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...