Articole

Interviurile Bucataras: Madi Marin!

Postat de: Catalin in Bucatarasii

Doamnelor si domnilor, 2011 incepe in forta, cu interviuri delicioase. Madi Marin e printre bucatarasi de aproape 2 ani si promite sa ramana aici pana cand omenirea nu va mai avea nevoie nici de...Citeste continuarea

Budapesta

Postat de: mitinita in Bucataras hai hui

Atat de aproape si atat de frumoasa!Citeste continuarea

Asa vom scoate petele

Postat de: corina241 in Tehnici

Adio pete daca urmam sfaturile de mai jos!Eu am incercat majoritatea ''trucurilor'' de scos pete din cele care urmeaza si am avut rezultate maxime.Vi le recomand cu incredere!Citeste continuarea

Caperele

Postat de: LUK in Condimente

Un condiment mai deosebit despre care pana sa ma documentez mai multe nu stiam in ce categorie sa-l incadrez...condiment sau leguma?Citeste continuarea

Cum sa faci un tort perfect

Postat de: laylalala in Tipsuri

Mici secrete pentru un tort perfect Prepararea unui tort este simpla dar s-a intamplat sa nu iti iasa asa cum iti doreai? Iata niste secrete ce vor duce catre un tort cum iti doresti :Citeste continuarea

D’ale bunicii

Postat de: carmenvlad in Cu de toate

De catava vreme m-au napadit amintirile. Ma gandesc destul de des la aromele si mirosurile copilariei si primul gand se indreapta catre bunica mea.Citeste continuarea

V-o prezint pe..... Mariana

Postat de: Ina in Cu de toate

Vechii greci le spuneau skiouros, denumire rezultata din alaturarea cuvintelor skia (care inseamna umbra) si oura (coada).Citeste continuarea

Sfaturi pentru gatit

Postat de: rocsi_1612 in Tipsuri

Mi-am luat o data o revista,inc are am gasit un mic ghid,cu fel si fel de sfaturi:pentru curateni,pentru gatit,cum sa chibzuim unele lucruri...azi incep cu sfaturi pentru gatit..sper sa va ajute cu...Citeste continuarea

Condiment Creole

Postat de: mitinita in Condimente

A sosit timpul sa va arat un nou amestec de condimente! Mie mi-a placut mult,daca e prea iute mai putin ardei iute. E un amestec foarte interesant si gustos.Merge cu pui la cuptor,pe popcorn,la...Citeste continuarea

Bethany dincolo de Iordan-locul Botezului Domnului Isus

Postat de: Mihaela11_jo in Bucataras in oras

Azi,19 ianuarie, se sarbatoreste Boboteaza , potrivit calendarului bisericesc neindreptat. Este o sarbatoare scumpa a crestinatatii. Vreau sa va prezint cu aceasta ocazie locul Botezului Domnului...Citeste continuarea

Despre paine

Postat de: carmenvlad in Alimente

Am auzit pareri pro sau contra consumarii painii. Dar nu trebuie sa uitam ca painea este un aliment de baza in bucataria romaneasca si atunci sa dam painii ce este al painii: dragostea si...Citeste continuarea

Atentie la modul in care traim !

Postat de: lia in Bucataras hai hui

Aceasta poezie deosebita sta scrisa la intrarea in biserica de la Sadinca, jud.Sibiu, loc unde s-au pus bazele unei mici manastiri, condusa de parintele - calugar David. Atat de frumoasa, pe cat...Citeste continuarea

Cum sa gatim mancarea chinezeasca perfecta

Postat de: AndreeaJ in Tipsuri

De multe ori mi s-a intamplat sa caut pe net diferite lucruri si sa dau peste retete chinezesti. Aproape fiecare blog culinar contine cel putin cate o reteta chinezeasca. Asta pentru ca mancarea...Citeste continuarea

Cum sa faci acasa painici "japoneze",rumene si delicioase?

Postat de: lauralaurentiu in Tehnici

Ma intrebam de mica, atunci cand imi cumparam cate-o japoneza de la brutarie si-o infulecam pe nerasuflate, de ce s-o fi numind astfel? Ceva mai tarziu mi-am format impresia ca numele le este dat...Citeste continuarea

De prin lume adunate si-napoi la lume date

Postat de: Irina in Cu de toate

Printre miile de articole despre alimentatia sanatoasa am gasit ceva foarte interesant si anume asemanarea dintre anumite legume, fructe si organe ale corpului uman.Citeste continuarea

Cine moare cate putin - Pablo Neruda

Postat de: Irina in Cu de toate

Am citit ceva frumos si am vrut sa impartasesc cu voi.Citeste continuarea

Conversia unitatilor de masura ale bucatariei internationale

Postat de: LUK in Tipsuri

Cum mai am obiceiul sa citesc si retete ale altor tari gasesc de cele mai multe ori cantitatile scrise in alte unitati de masura decat grame/mililitrii..asa ca am gasit pe culinar.ro(caruia ii...Citeste continuarea

Plantele care purifică aerul din casă

Postat de: lia in Cu de toate

Un articol pentru toate/toti bucatarasii care iubesc plantele verzi si florile in general.Citeste continuarea

10 motive pentru care imi place www.Bucataras.ro

Postat de: Sylvia in Cu de toate

Incep prin a recunoaste ca titlu este inspirat din noua metoda de apreciere a retetelor introdusa de curand, pe cat de simpla, pe atat de frumoasa si prietenoasa imi place :)!Citeste continuarea

“New Evolution” – cea mai de succes noua dieta a momentului

Postat de: Cristi_Roman in Cu de toate

Stiti ca nu vorbesc foarte des despre diete, fiindca am propria dieta, daca pot spune asa, adica un manunchi de reguli si obisnuinte pe care mi le-am facut de aproape doi ani si care m-au ajutat,...Citeste continuarea

De ce?

Postat de: carmenvlad in Bucataras in oras

Frunzaresc paginile acestui site de aproape un an de zile. Sunt uimita de multitudinea de retete si de bogatia de sfaturi descrise aici, de forma familiara si de dragostea pentru gatit a tuturor...Citeste continuarea

Cheile Bicazului

Postat de: Ina in Bucataras hai hui

Sa ne reamintim ca avem o tara .... MINUNATA . ( Pacat ca-i locuita :)) :)) )Citeste continuarea

Premiul cel mai activ bucataras revine

Postat de: Bucataras in Concurs

Dragii mei, incepind de luni, 10 ianuarie, vom incepe din nou sa acordam premii pentru cel mai activ bucataras!Citeste continuarea

Condiment Cajun

Postat de: mitinita in Condimente

Se foloseste la condimentat carnea ,popcornul,cartofii pai si mancarea cajun.Citeste continuarea

Viva Espania !!! Minunta lume Tapas!!!

Postat de: vanilla in Bucataras hai hui

Tapas este numele dat unei largi palete de aperitive specific bucătăriei spaniole. Pot fi reci sau calde, cu carne sau vegetarian … cert este ca impresionează toate. Spanioli au dezvoltat...Citeste continuarea

Pensiunea Iris -premiul meu de Revelion, o cina romantica!

Postat de: burdulea56 in Bucataras in oras

Anul acesta, chiar in primele ceasuri, mi-a suras norocul! La tombola revelionul am castigat marele premiu al tombolei ,,O cina romantica,,.Citeste continuarea

Vinul rosu contine resveratrol

Postat de: lovelife in Bauturi

Imi aduc aminte ca atunci cand mergeam la bunici la masa, bunicii mei spuneau „un pahar de vin rosu la masa, tine medicul la distanta”, la acea varsta nu nu prea intelegeam ce vor sa spuna si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]