Interviurile Bucataras: Madi Marin!
Postat de: Catalin in BucatarasiiDoamnelor si domnilor, 2011 incepe in forta, cu interviuri delicioase. Madi Marin e printre bucatarasi de aproape 2 ani si promite sa ramana aici pana cand omenirea nu va mai avea nevoie nici de...Citeste continuarea
Budapesta
Postat de: mitinita in Bucataras hai huiAtat de aproape si atat de frumoasa!Citeste continuarea
Asa vom scoate petele
Postat de: corina241 in TehniciAdio pete daca urmam sfaturile de mai jos!Eu am incercat majoritatea ''trucurilor'' de scos pete din cele care urmeaza si am avut rezultate maxime.Vi le recomand cu incredere!Citeste continuarea
Caperele
Postat de: LUK in CondimenteUn condiment mai deosebit despre care pana sa ma documentez mai multe nu stiam in ce categorie sa-l incadrez...condiment sau leguma?Citeste continuarea
Cum sa faci un tort perfect
Postat de: laylalala in TipsuriMici secrete pentru un tort perfect Prepararea unui tort este simpla dar s-a intamplat sa nu iti iasa asa cum iti doreai? Iata niste secrete ce vor duce catre un tort cum iti doresti :Citeste continuarea
D’ale bunicii
Postat de: carmenvlad in Cu de toateDe catava vreme m-au napadit amintirile. Ma gandesc destul de des la aromele si mirosurile copilariei si primul gand se indreapta catre bunica mea.Citeste continuarea
V-o prezint pe..... Mariana
Postat de: Ina in Cu de toateVechii greci le spuneau skiouros, denumire rezultata din alaturarea cuvintelor skia (care inseamna umbra) si oura (coada).Citeste continuarea
Sfaturi pentru gatit
Postat de: rocsi_1612 in TipsuriMi-am luat o data o revista,inc are am gasit un mic ghid,cu fel si fel de sfaturi:pentru curateni,pentru gatit,cum sa chibzuim unele lucruri...azi incep cu sfaturi pentru gatit..sper sa va ajute cu...Citeste continuarea
Condiment Creole
Postat de: mitinita in CondimenteA sosit timpul sa va arat un nou amestec de condimente! Mie mi-a placut mult,daca e prea iute mai putin ardei iute. E un amestec foarte interesant si gustos.Merge cu pui la cuptor,pe popcorn,la...Citeste continuarea
Bethany dincolo de Iordan-locul Botezului Domnului Isus
Postat de: Mihaela11_jo in Bucataras in orasAzi,19 ianuarie, se sarbatoreste Boboteaza , potrivit calendarului bisericesc neindreptat. Este o sarbatoare scumpa a crestinatatii. Vreau sa va prezint cu aceasta ocazie locul Botezului Domnului...Citeste continuarea
Despre paine
Postat de: carmenvlad in AlimenteAm auzit pareri pro sau contra consumarii painii. Dar nu trebuie sa uitam ca painea este un aliment de baza in bucataria romaneasca si atunci sa dam painii ce este al painii: dragostea si...Citeste continuarea
Atentie la modul in care traim !
Postat de: lia in Bucataras hai huiAceasta poezie deosebita sta scrisa la intrarea in biserica de la Sadinca, jud.Sibiu, loc unde s-au pus bazele unei mici manastiri, condusa de parintele - calugar David. Atat de frumoasa, pe cat...Citeste continuarea
Cum sa gatim mancarea chinezeasca perfecta
Postat de: AndreeaJ in TipsuriDe multe ori mi s-a intamplat sa caut pe net diferite lucruri si sa dau peste retete chinezesti. Aproape fiecare blog culinar contine cel putin cate o reteta chinezeasca. Asta pentru ca mancarea...Citeste continuarea
Super-foto: piata de peste din Cadiz
Postat de: Catalin in Bucataras hai huiImagini de exceptie din piata de peste din CadizCiteste continuarea
Cum sa faci acasa painici "japoneze",rumene si delicioase?
Postat de: lauralaurentiu in TehniciMa intrebam de mica, atunci cand imi cumparam cate-o japoneza de la brutarie si-o infulecam pe nerasuflate, de ce s-o fi numind astfel? Ceva mai tarziu mi-am format impresia ca numele le este dat...Citeste continuarea
De prin lume adunate si-napoi la lume date
Postat de: Irina in Cu de toatePrintre miile de articole despre alimentatia sanatoasa am gasit ceva foarte interesant si anume asemanarea dintre anumite legume, fructe si organe ale corpului uman.Citeste continuarea
Cine moare cate putin - Pablo Neruda
Postat de: Irina in Cu de toateAm citit ceva frumos si am vrut sa impartasesc cu voi.Citeste continuarea
Conversia unitatilor de masura ale bucatariei internationale
Postat de: LUK in TipsuriCum mai am obiceiul sa citesc si retete ale altor tari gasesc de cele mai multe ori cantitatile scrise in alte unitati de masura decat grame/mililitrii..asa ca am gasit pe culinar.ro(caruia ii...Citeste continuarea
Plantele care purifică aerul din casă
Postat de: lia in Cu de toateUn articol pentru toate/toti bucatarasii care iubesc plantele verzi si florile in general.Citeste continuarea
10 motive pentru care imi place www.Bucataras.ro
Postat de: Sylvia in Cu de toateIncep prin a recunoaste ca titlu este inspirat din noua metoda de apreciere a retetelor introdusa de curand, pe cat de simpla, pe atat de frumoasa si prietenoasa imi place :)!Citeste continuarea
“New Evolution” – cea mai de succes noua dieta a momentului
Postat de: Cristi_Roman in Cu de toateStiti ca nu vorbesc foarte des despre diete, fiindca am propria dieta, daca pot spune asa, adica un manunchi de reguli si obisnuinte pe care mi le-am facut de aproape doi ani si care m-au ajutat,...Citeste continuarea
Happy Home Recipe sau Reteta pentru un Camin Fericit
Postat de: mitinita in Cu de toateCu mult drag,de la mine pentru voi toti.Citeste continuarea
Cum sa ridici temperatura camerei fara sa renunti la vechile perdele
Postat de: Ina in Cu de toateO metoda simpla si de efect.Citeste continuarea
De ce?
Postat de: carmenvlad in Bucataras in orasFrunzaresc paginile acestui site de aproape un an de zile. Sunt uimita de multitudinea de retete si de bogatia de sfaturi descrise aici, de forma familiara si de dragostea pentru gatit a tuturor...Citeste continuarea
Cheile Bicazului
Postat de: Ina in Bucataras hai huiSa ne reamintim ca avem o tara .... MINUNATA . ( Pacat ca-i locuita :)) :)) )Citeste continuarea
Premiul cel mai activ bucataras revine
Postat de: Bucataras in ConcursDragii mei, incepind de luni, 10 ianuarie, vom incepe din nou sa acordam premii pentru cel mai activ bucataras!Citeste continuarea
Condiment Cajun
Postat de: mitinita in CondimenteSe foloseste la condimentat carnea ,popcornul,cartofii pai si mancarea cajun.Citeste continuarea
Viva Espania !!! Minunta lume Tapas!!!
Postat de: vanilla in Bucataras hai huiTapas este numele dat unei largi palete de aperitive specific bucătăriei spaniole. Pot fi reci sau calde, cu carne sau vegetarian … cert este ca impresionează toate. Spanioli au dezvoltat...Citeste continuarea
Pensiunea Iris -premiul meu de Revelion, o cina romantica!
Postat de: burdulea56 in Bucataras in orasAnul acesta, chiar in primele ceasuri, mi-a suras norocul! La tombola revelionul am castigat marele premiu al tombolei ,,O cina romantica,,.Citeste continuarea
Vinul rosu contine resveratrol
Postat de: lovelife in BauturiImi aduc aminte ca atunci cand mergeam la bunici la masa, bunicii mei spuneau „un pahar de vin rosu la masa, tine medicul la distanta”, la acea varsta nu nu prea intelegeam ce vor sa spuna si...Citeste continuarea