Postat de Sidy in Cu de toate pe 8 Iul 2011 | 3312 vizualizari
Alimente care pot cauza alergii:
Există opt tipuri de alimente care sunt răspunzătoare de 90% din totalul alergiilor alimentare. Alimentele care pot cauza şoc anafilactic (numite alimente alergenice) sunt:
Arahide
Alune, nuci, fistic, etc.
Fructe de mare
Peşte
Lapte
Soia
Grâu (făina de grâu)
Ouă
Alergiile sunt cauzate de o reactivitate exagerată a sistemului imunitar la anumite substanţe inerte, nu de către histamină.
Suprimarea simptomelor prin administrarea de medicamente anti-histaminice nu înseamnă vindecarea alergiilor.
Tratamentul trebuie focalizat pe hipersensibilitatea sitemului imunitar. Fiecare persoană alergică răspunde în mod diferit la alergeni, rezultatul fiind febra fânului, conjunctivită, urticarie, strănuturi, lăcrimare sau mâncărimi. Pe lângă alergiile menţionate mai înainte, mai există şi alte tipuri de alergii, numite alergii idiopatice. Alergiile idiopatice sunt acelea în care nu se poate determina o substanţă alergică sau un alergen care să le declanşeze.
Pentru a vindeca pacienţii alergici, practicianul homeopat ia în considerare toţi factorii implicaţi, cum ar fi tipul de alergen, simptomele şi perioada din zi sau sezonul în care apar aceste.
În loc să blameze histamina ca fiind cauza alergiilor, homeopatia foloseşte pentru a vindeca alergiile, remedii homeopatice, substanţe non-toxice, care reechilibrează sistemul imunitar hipersensibil la anumiţi alergeni.
interesant
multumesc de articol interesant
interesant...si eu eram alergica vara la oua ...in ultimii 3-4 ani insa nu am mai avut probleme