Beneficiile vinului rosu

Postat de Lorra in Bauturi pe 13 Ian 2012, 21:33

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza
Beneficiile vinului rosu

   Un studiu publicat de revista "Faseb Journal", arata ca vinul rosu contine o substanta care ar lupta impotriva cancerului de san.

Resveratronul, caci asa se numeste ingredientul continut in coaja strugurilor negri, era capabil sa protejeze cobaii de laborator impotriva diabetului si a obezitatii, activand o proteina a organismului.     Cercetatorii au efectuat teste asupra celulelor de cancer la san (introduse in epubrete in vid) constatand efectul rapid de blocare a acestora. Deasemenea celulele maligne din corp sunt blocate sub actiunea resveratronului.    Cei de la revista F.J. au subliniat faptul ca beneficiile vinului sunt certe, dar femeile nu trebuie sa faca abuz de bautura, pentru ca efectele vinului rosu sa nu fie unele nocive, in loc de cele benefice. Se recomanda a fi consumat in cantitati mici ca mijloc de prevenire a bolii si nu ca tratament.

Comentarii (7)

Ina

Ina
13.01.2012, 23:07

pentru noi, cand il beti voi, nu? )

13.01.2012, 23:08

si asa

14.01.2012, 00:24

vinul batal vina...........

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]