Postat de Cristi_Roman in Cu de toate pe 31 Dec 2010 | 5841 vizualizari
Sfaturi foarte corecte si de bun simt am realizat citind articolul ca intr-adevar am facut schimbari mari in 2010 in ceea ce priveste modul in care gatesc si mananc ... chiar despre prepararea indelungata, nu e vorba doar de vitamine, ci si de gust ... supele crema de exemplu sunt mult mai gustoase cand legumele sunt fierte doar putin, cat sa fie pasate si multe altele ... am mancat intr-adevar mai mult crud si am simtit real ca imi este mai bine. Si ingrediente / gusturi noi, am ramas chiar surprinsa cum ti se poate schimba perceptia in functie de cum e facut / gatit ceva: avocado de exemplu, inainte nu imi placea, dar asta pentru ca il mancasem o data cand nu era copt suficient, intr-o salata. Apoi am descoperit ce inseamna cand e perfect copt, untos, intins pe paine, eventual cu putina branza de capra ...ok, ma opresc insa foarte buna ideea de a scrie un astfel de articol
am citit pe nerasuflate articolul si mi-am dat seama cat adevar ai pus in condei !m-ai pus pe ganduri!
Sfaturi deosebite pentru un an deosebit de bun! La Multi Ani!!!
Multumesc mult tuturor .
Am mai recitit si parca tonul meu mi se pare putin autoritar si-mi cer scuze, nu vreau sa sune asa .
La multi ani!
Tonul putin autoritar e perfect uneori chiar trebuie sa ne dam seama unde gresim ne lasam condusi de principii nesanatoase,fara un motiv anume.Felicitari pentru articol si un An Nou fericit alaturi de cei dragi