Legatura dintre consumul de carnea rosie si cancer - Sfaturi despre nutritie oferite de Doamna Dr. Mihaela Gologan

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 29 Oct 2015 | 2310 vizualizari

Comentarii (5)

29.10.2015, 14:16

Imi place acest articol pentru ca nu promoveaza o atitudine de taliban in ale alimentatiei.

29.10.2015, 15:05

prefer sa fac cancer (aiurea!) decat sa nu mananc carne de purcel sau afumatura

29.10.2015, 15:24

Motanel, eu nici nu m-am obosit sa citesc...daca e sa citim tot ce e nociv, murim inainte sa ne nastem....cat timp nu-mi face rau, nu vad unde-i problema....

29.10.2015, 16:19

Să fie la ei acolo!Ce să mai mănânciacă am mânca pământ și ăla ar nociv!

29.10.2015, 20:40

La noi se consuma carne si nu cred ca vom renunta vreodata la ea. Nu mancam chiar zilnic, dar mancam. Oricum ne imbolnavim, oricum murim, totul e nociv si oriunde ascultam, atat ni se spune ca totul este injectat. Mancam injectate cat o fi si asta e.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]