Remontarea maionezei taiate

Postat de Miha in Tipsuri pe 10 Dec 2009, 23:34

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Remontarea maionezei taiate

Se intampla deseori ca maioneaza sa se taie la inceputul operatiei sau dupa ce a stat cateva ore. In acest caz se poate remonta in mai multe feluri.

1. se ia un galbenus fiert si se amesteca intr-un castron cu putina sare fina si 1/2 lingurita de mustar, dupa care se adauga cate putin din maioneza taiata.

2. aceeasi operatiune se poate face si cu un ou intreg

3. se mai poate folosi si apa fierbinte. Se pune intr-un castron 1/2 lingura din maioneza taiata peste care se picura apa fierbinte, amestecand foarte bine cu un tel sau cu o lingura de lemn. Se adauga mereu cate putina maioneaza taiata si cate o picatura de apa, iar la urma restul de maioneza.Se amesteca permanent, fara intrerupere.

Aceasta maioneza trebuie folosita imediat.

Sucul de lamaie se adauga la urma in maioneza preparata.

Comentarii (5)

03.04.2010, 13:25

azi am patit pt prima oara si eu, asa ceva.am mutat-o din robot intr-un castron mai mare
am pus in robot doua galbenusuri,am inceput sa le mixez normal adaugand putin cate putin din maioneza taiata.asa am reparat-o imediat

03.04.2010, 14:46

ca sa nu se taie maioneza, eu stiu ca ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, asa-i?

10.04.2010, 19:37

pusik,nu cred.uneori mi se intampla sa le scot din frigider exact cand prepoar maioneza si asta n-a constituit niciodata o problema

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]