Tipsuri pentru pregatirea supelor si a ciorbelor

Postat de Sidy in Tipsuri pe 15 Ian 2011 | 6959 vizualizari

Comentarii (9)

16.01.2011, 17:25

16.01.2011, 21:58

16.01.2011, 22:03

Grozav Sidy

16.01.2011, 22:29

Multumim Sidy

16.01.2011, 22:33

felicitari Sidy , sper ca va fi de ajutor multor gospodine sfaturile tale
Cu voia ta as mai adauga : se fierbe separat si zeama de varza acra[ moarea]

18.01.2011, 09:26

Felicitari !

18.01.2011, 19:23

Felicitari draga Sidy

LUK

LUK
19.01.2011, 14:35

cu siguranta sunt sfaturi utile

16.09.2011, 22:53

si care ar fii condimentele esentiale in o ciorba sau supa in afara de sare ?

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]