Postat de Cristi_Roman in Restaurante pe 30 Apr 2010 | 11693 vizualizari
Nu prea e impresionata lumea de standardul Michelin .
Mai bine o ceafa de porc sau un tort imens de ciocolata .
io stric, tre sa fac mai vizibila sectiunea
Cristi, eu te-am citit si invidiat de-a binelea inca de cand ai postat la tine. Aici cred ca doar nu e foarte vizibila si usor accesibla aceasta sectiune de articole si asta e marea problema, nu ceafa de porc din sectiunea de retete.
bine atunci
am crezut ca e lumea fana doar de sarmalutze si biscuitzei
Are dreptate Miha. Eu am vazut abia acum ca ai pus articolul. L-am citit insa fierbinte pe blogul tau Se vede, Cristi ca nu ne urmaresti atent, altfel ai fi stiut ca aici nu toata lumea posteaza retete de friptura de porc cu cartofi prajiti
si eu am citit articolul chiar in ziua in care a fost postat,dar nu am comentat
asa, asa, mai ziceti
gata, doamnelor, nu sariti pe mine
am vrut sa vad daca citeste cineva
si da, citesc zilnic, de fapt, citesc 100% din articole, gratie RSS-ului .
foarte rafinat!!!!si ai dreptate pretul nu e asa mare!!!
da, raportat la salariile din romania, masa de aici a costat 80 de lei. adica......ce vrei mai mult .
repet, totul raportat la nivelul de salarii din irlanda vs. nivelul de salarii din romania.
poate si mai putin - adica aici salariul mediu e de 2500 euro si deci la masa asta se dau 80 euro.
in romania un salariu bun e de 2500 lei, si atunci masa ar trebui sa coste 80 lei.
numai ca n-ar fi asa, un restaurant michelin din romania ar jumuli pielea de pe clienti, la propriu aproape
vezi de ce preferam un tort maaaare de ciocolata?iesim muuult mai ieftin,ramane si de gratar
foarte frumos , ma incanta si pe mine ideea de lux (pe cine nu) atata ca mie personal (bine eu am gusturi ieftine ) nu ma incanta ideea de spuma pe mancare ma duce imediat cu gandul la altceva, dar acum avand in vedere ca Irlanda din pacate e pe punctul de faliment (nu mai dureaza foarte mult) sunt curioasa catora nu li se va mai parea scump un asa meniu .
acuma si cu salariul asta ...mediu de care vb, nu stiu zau, asta cu salariul mediu e un concept romanesc raportat bineinteles la salariul unui bugetar, in tarile de V (si intr-o economie ca a irladei din ultimii 15 ani) nu exista conceptul de salar mediu ci salar minim si atat .
banuies ca bagetari sunt politistii, cei care lucreaza la primarie si cadre din invatamantul preuniversitar, banuiesc ca sistemul de sanatate la voi e privat , nu stiu sa fiu sincera dar mi se pare corect.
in fine, bine ca v-ati simtit bine si nu ma indoiesc ca e de o caliate desavarsita restaurantul respectiv.
Uite ca abia acum zaresc articolul aici, am admirat platourile pe blogul tau, tare mi-ar placea intr-o zi sa stiu sa fac si sa aranjez macar pe jumatate de frumos
intr-adevar o experienta unica!!!!